2012. december 9., vasárnap

Ádventi ebéd, avagy paradicsommázas csirkecomb

Tudható rólam, hogy könyvmániás vagyok ezen felül a receptkönyvek gyűjtését, még
a suliban elkezdtem van is szép számmal, és szeretek belőlük új ízeket kipróbálni.
Ez a mai ebéd is így készült az egyik meglévő könyvemben bukkantam rá, szerintem
pikáns, egyszerű és mindenképp érdemes kipróbálni annak aki szereti a változatosságot,
viszont azoknak is ajánlom aki a gyors és egyszerű ételek híve.
Hozzávalók 2 adaghoz
-2 csirkecomb
-só
-őrölt bors
-1 fej vöröshagyma
-fokhagyma
-olivaolaj
-75g ketchup
-szárított kakkukfű
-cayenne-i bors

Sózzuk borsozzuk a csirkecombokat,majd jénai tálba tesszük.Forró olajban pirítsuk meg
a hagymát, fokhagymát.Adjuk hozzá a ketchupot, és sűrítsük be.Fűszerezzük sóval, 
kakukkfűvel, és cayenne-i borssal.Kenjük be a csirkecombokat a ketchupos péppel,
majd süssük ropogósra, de sütés közben kenjük újra be a combokat a péppel.
Nálunk ma kukoricás rizs volt a köret.
Jó étvágyat :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése