2012. április 3., kedd

Csöpi és a 4D ultrahang

Mint azt a cím is mutatja 4D-s ultrahangon voltunk, ami a párom ötlete volt, hisz sokat hallottunk róla és képet is találni a neten szóval felcsigázódott...plusz nem messze tőlünk (konkrétan 2 saroknyira) van a rendelő, amit feltérképeztünk, miként lehet bejelentkezni.
Ráadásul mivel eddig  nem derült ki a Csöpi neme így aztán reméltük, hogy most nem lesz szégyenlős... :) 
Hát nem lett, első amit magából megmutatott az természetesen a kis fütykös, amitől persze nekem  fülig ért a szám, mert én inkább fiút szerettem volna, persze ha kiderül, hogy lány akkor se lettem volna csalódott, de örülök, hogy megtörve a családi hagyományt (mert hogy minden tesómnál az elsőszülött lány)  fiú lesz az első közös gyermekünk:)  
Aztán a doki megmutatta, mindkét kezével eltakarja az arcát sőt valahogy a lába is ott van, szóval nem biztos hogy látni fogjuk az arcát...
De aztán addig macerálta a doki míg végül egy röpke pillanatra megmutatta a pofiját, pár képet
sikerült róla csinálni és már vissza is tette a kezecskéjét :) Mindenesetre érdekes élmény volt látni ahogy bent összegömbölyödve fekszik és a fene se érti, hogy lehet így feküdni, de neki biztos kényelmes :) 
A neve egyenlőre még nem eldöntött, mindenesetre a kiválasztott 4 lány nevet kilőhetjük :)
 
Íme a nehezen elért arc képe :

2 megjegyzés:

  1. Gyönyörű pofika! :-) Olyan nyugalom árad belőle, nagyon jó helyre születik, jól érzi magát :-)
    Gratula a kicsi fiúhoz! Kíváncsi vagyok, milyen nevet választotok! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát a neve továbbra se dőlt el, pedig csak 3 névből kéne választani, bár még van idő de néha szóba kerül, hogy mi legyen és ennyibe maradunk:)
      remélem ő is jól érzi majd magát nálunk:)

      Törlés