2013. január 23., szerda

Kuszkuszos paprika

Ezt a receptet Tom látta a tv-ben. Rettentő egyszerű, és szerintem finom.
Bár az is igaz én kolbász nélkül ettem, de úgy is nagyon finom.
A kuszkuszra forró húsleves alaplét öntünk (vagy leveskockából készült 
lét) amíg megdagad addig félbe vágjuk a paprikákat, magházát kivesszük
meglocsoljuk olivaolajjal és  némi borssal meghintjük,majd megtöltjük a 
kuszkusszal, nem kell tömörre tömni.Ízlés szerinti sajtot felkockázunk, 
amit a kuszkuszba nyomkodunk. majd ismét meglocsoljuk olivaolajjal
és előmelegített sütőben megsütjük. Közben némi kolbászt felaprítunk,
serpenyőben megpirítjuk, majd a kész kuszkuszos paprikára kanalazzuk.
Jó étvágyat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése