Ez a 2 étel nem egy nap készült csak a blogon egyszerűbbnek tűnt egybe feltenni.
Borsó leves már készült itt a blogon így csak a képét teszem be, hisz itt annyi a
változás, hogy most csirkeszárny is került bele.:)
A másik gasztronómiai tétel pedig agyagtálban készül, amit én nagyon szeretek,
hisz rengeteg féle hamit lehet benne elkészíteni és közben bármi mást lehet
csinálni.
Nálunk most csirkecomb készült cukkinis burgonyaágyon:)
Egy kis vizet és vajat dobáltam a római tál aljába meg némi fűszert, aztán
rákarikáztam a burgonyát, rászeleteltem a cukkinit és ismét némi fűszer
következett. Ezután rátettem a csirkecombokat, amit görög fűszersóval meg
hintettem, és némi zöldfűszert szórtam rá, és irány a sűtő.
A kép magáért beszél, nagyon finom volt bár a körettel kicsit túl lőttem a
célon, de megettük külön vacsorára:)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése